Levertijd en verzendkosten

Levertijd

Door terrastore.nl opgegeven levertijden gelden steeds bij benadering en zijn nimmer fatale termijnen. Bij niet tijdige of niet juiste levering dient de wederpartij terrastore.nl schriftelijk in gebreke te stellen. De door terrastore.nl opgegeven levertijd vangt eerst aan nadat alle benodigde gegevens in haar bezit zijn. Het is terrastore.nl toegestaan verkochte zaken in gedeelten te leveren. Dit geldt niet indien een deellevering geen zelfstandige waarde heeft. Indien de zaken in gedeelten worden geleverd, is terrastore.nl bevoegd elk gedeelte afzonderlijk te factureren.  

Verzendkosten

terrastore.nl hanteert een vast tarief aan verzendkosten op alle bestellingen die worden geplaatst op terrastore.nl.
Voor betaling, Levering, Herroepingsrecht, retourneren,  privacy en garantie zijn de algemene voorwaarden van terrastore.nl te vinden op de website terrastore.nl van toepassing.
terrastore.nl behoudt zich het recht om de kosten voor de verzending aan te passen indien gebeurtenissen of omstandigheden optreden waar deze geen controle over heeft.

Verzendmethodes

terrastore.nl biedt u twee mogelijkheden voor het verzenden van de goederen.
Wanneer u een bestelling plaatst verzenden wij in basis binnen 24 uur de goederen. Hiervoor maken wij gebruik van Post NL.
Het is ook mogelijk om uw goederen af te halen dit kan in basis na 24 uur vanaf het moment dat terrastore.nl uw betaling heeft ontvangen.